埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

香帥嘆世界 (連載)

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
原帖由 少爺 于 2008-12-23 17:44 发表
! X2 |* [3 M0 s; m; f7 a3 O4 e7 }3 Y& z0 z3 z
妖﹐話媾你文化水平底下﹐你又晤Q服﹐響到死撐﹐邊懶個規定唔可以用繁體字寫野架﹖毛都沒出齊﹐扮晒春袋。少爺鵝系東山響朵果陣時﹐你仲著緊開囊褲啦﹐鄉下仔﹗
6 C0 F9 h) n, s2 \4 E$ u
4 F& k) [2 o% E) C5 X! ]7 x
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!9 t# K  c  F* r, g
哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。5 u+ o' @& @* C8 L: o, r7 L, Y
我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然系着紧开浪裤啦。。。不过宜家,你年纪大就唔该你收皮,米扮Q晒青春叫自己“少爷”啦!
原帖由 27149 于 2008-12-23 19:03 发表
0 [: d+ l& e- w, v2 `
# i$ v" M! b2 C5 r, \% _4 v) `( W" O' o7 o2 H* I0 T3 s8 z" x2 G& l
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!% c7 z" G. P) X$ @& I. A% p
哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。6 s3 L* t9 f' h/ n( J
我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然 ...
- Y- ?  |. i9 Z; O
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
大型搬家
原帖由 少爺 于 2008-12-24 02:12 发表
" G1 I/ C8 a! O. U* F% m& c1 I2 ?5 G0 k6 b
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~

7 ]& w  W) [* g6 X6 G/ y) p% j/ Z) r
阿伯,你无野啊嘛?! 系米患佐老人痴呆啊?快Q D去睇医生啦。
老杨团队 追求完美
一人少句啦, 影响大家睇城城难以一见文章
% G6 _: P9 M- E# s/ N, k$ O/ ^3 Q. f8 T
睇吴过眼米开个新贴炳拒, 新年留留大家响度互骂成何体统? 卑其他人话俄地d讲白话静系识的互骂就无瘾啦。' \, `8 `+ `, @  \
& ~7 V# M3 X9 T* H" R* I
城城请继续。
搞定搞定!' J4 G% g  K, F$ S6 p, i1 u' }
好看