埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

[照片] 江西米粉再战江湖

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
怎么卖?
老杨团队 追求完美
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
+ ^% A$ ^. g& n) ~8 @梨涡浅笑 发表于 2010-7-25 20:14
. i7 A. Y/ I8 r

5 y5 s' d% s+ b7 t: [  H$ y+ `( }唔係挂,噤辣既野都啃得落?
唔係挂,噤辣既野都啃得落?$ j0 U7 u7 K+ e! B' t; {" ], ~
kingsnake 发表于 2010-7-25 21:11

- B6 X" o% T0 }( M  r! b' |) O6 Z8 o. p
吾紧要啦,吃的时候在一碗温水里洗洗再吃。
请我去鉴定鉴定吧
老柳教车
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~* M- F5 i/ m6 w; K- _+ G

+ d( B( S# @) n/ c  u3 {  X玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~
( j& _; ?5 D6 N2 H# n0 _
7 M) i8 N& p8 D玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~, i8 w+ w  O  P0 V8 m& M  c1 }) b! ^
SheJing 发表于 2010-7-26 00:36

) Z; @7 p; Z- K% O, v$ R  t7 S0 H; S
; n) h5 b( d, @( f哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?
哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?
' K, @9 c6 T* x9 Q( J# t梨涡浅笑 发表于 2010-7-26 11:14
5 h3 Y) e( R# O# f- Q5 I! l
5 B  H* w4 y0 q( ^! l' B3 L8 n' B
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~0 Y3 s5 \: {. J. u: H8 b
1 \2 k0 z+ g* t; E
喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~) |$ y# r4 Q( Q1 c9 ], ~

" r% x1 J) T$ R$ y3 A( ~  @# C喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻 ...
* T" ^8 e% T2 l$ S* oSheJing 发表于 2010-7-26 20:18
# c; N. _7 A- Z/ }2 g$ C
2 c7 m% d, Q8 o& z( @
哦,原来系猪扒,你觉吾觉得呢边的猪味很浓,我要先泡水去晒D味先吃得落。我等下看看边个系扑街。# @( ]$ M2 Q( O  W/ s9 V9 o; ^
你听边个讲啊我D身材啊。 八卦!